Vlotte samenwerking met de Teammanager en schoonmaaksters

Het internationaal georiënteerde familiebedrijf Globachem in Sint-Truiden ontwikkelt, registreert en vermarkt hoogkwalitatieve gewasbeschermingsmiddelen voor de land- en tuinbouw. Het 100-koppige team rekent inmiddels al meer dan drie jaar op de diensten van Glowi Facilities. HR Officer Martine Beelen vertelt hoe ze die samenwerking beleven.

Gfa case globachem 2

Pro in planning

Een volledige ontzorging bij de reiniging van de kantoren en schoonmaakplanning, dat is waar Globachem naar op zoek was. “Voor we bij Glowi Facilities terechtkwamen, waagden we zelf al eens een poging om de planning van onze schoonmakers te regelen. Een puzzel waar best veel tijd in kroop. Ik ben dus heel blij dat we ons daar geen zorgen meer over moeten maken. Alles zit goed in elkaar nu en het schema wordt netjes opgevolgd.”

Continuïteit

Globachem wou van bij het begin een team van twee poetshulpen. “Dat leek me simpelweg handiger”, aldus Martine, “als iemand dan afwezig is, ben je zeker dat toch minstens één persoon komt schoonmaken. We hebben tenslotte een grote oppervlakte zuiver te houden, toch goed voor zowat 32 uur poetswerk per week. Sowieso heeft Glowi Facilities ook het handige systeem van een vaste vlinderploeg: bij ziekte of verlof van een van de vaste poetshulpen, regelt de Teammanager een vlinder voor het bedrijf. Dat is na een dag gewoonlijk al in orde.

Gfa case globachem 2

Alles zit goed in elkaar nu en het schema wordt netjes opgevolgd.

Martine Beelen HR Officer Globachem

Goede kwaliteit

De schoonmakers springen heel flexibel om met hun takenpakket, zonder in te boeten aan kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het desinfecteren van de contactpunten tijdens de pandemie. Het is aangenaam om steeds te werken in een propere omgeving. Maar hét kenmerk van een degelijke poetshulp voor Globachem? Dat is – naast goed zijn in zijn/haar job – ook discretie. Gewoon aanvoelen dat je bijvoorbeeld niet een vergaderzaal moet binnenwandelen terwijl wij er aan het overleggen zijn. Het lijkt iets kleins, maar Globachem stelt dat op prijs.

Openheid en vertrouwen

Over de communicatieskills van Glowi facilities is Martine zeer tevreden. Ze apprecieert vooral de transparantie en vriendelijkheid. “Eerst hadden we contact met een vaste Salesmanager, en nu hebben we een vaste Teammanager. Het is fijn om altijd een vertrouwd aanspreekpunt te hebben. En jullie blijven ook nooit bij de pakken zitten. Als er iets is of als we een tijdelijke aanpassing van de planning vragen, dan schieten jullie meteen in actie. Dat hebben we tijdens de pandemie ook gemerkt. Elke extra inspanning leverden jullie snel en met plezier.”

Ook op zoek naar een professionele langetermijnpartner voor je schoonmaak?

Ontdek onze diensten en neem contact op voor een vrijblijvende offerte! We reageren binnen 48 uur!

Vanaf 10 uur per week