Een schitterende werkplek? Jazeker!

Uitblinken in ontzorgen. We doen het al meer dan 40 jaar in de professionele sector. Omzichtig, discreet, onopvallend in aanwezigheid maar opvallend in resultaat!

Glowi Facilities focust zich op middelgrote en grote bedrijven. Ondernemingen die kiezen voor ontzorging door opgeleide schoonmaakmedewerkers en veel belang hechten aan een secure, operationele opvolging.

Stofzuigen wegkijkend 3 landscape

Kwalitatief

We werken enkel met de beste werknemers. We geven hun respect, waardering en een intensieve opleiding (via onze Poetsbureau Academy). Zo verschijnen ze enthousiast op de werkvloer. En daar pluk jij de vruchten van!

Duurzaam

Milieuzorg primeert in de organisatie. Daarom kiezen we resoluut voor ecologische producten en een verstandig energie- en watergebruik. Daarnaast matigen we het verpakkingsafval, reduceren we alle afvalstromen en zetten we in op duurzame mobiliteit.

Veilig

Als VCA**-gecertificeerd bedrijf voeren we elke opdracht volgens de opgelegde voorschriften uit. Alle ruitenwassers hebben bovendien een geldig VCA-paspoort. Ook goed om te weten: iedere ruitenwasser staat op onze payroll. We doen geen beroep op onderaannemers.

Innovatief

Sinds jaar en dag vertolken we een pioniersrol in de sector. Onze app Glowi@ is daarvan het schoolvoorbeeld. We blijven vandaag heel bewust inzetten op innovatieve toepassingen en technieken die efficiëntiewinst opleveren. Of veiliger zijn voor onze medewerkers.

Glazenwasser Glowi smile in schuim landscape

Onze schoonmakers laten elke werkplek schitteren!

Onze gecertificeerde schoonmakers laten elke dag kantoren, winkels, publieke gebouwen en industriële omgevingen blinken. Met kennis van zaken én een glimlach! We streven er namelijk naar dat ze zich goed voelen in hun job. Elke medewerker krijgt op voorhand een grondige training en opleiding over veiligheid op de werkvloer. De leuke werksfeer en talloze extra’s zorgen ervoor dat onze sympathieke schoonmakers en goedgeluimde glazenwassers elke dag het verschil maken.

Jouw bedrijf ook laten schitteren?

Certificaten 2021

Veilig en duurzaam Onze certificaten

Glowi Facilities werkt efficiënt en hanteert een professionele aanpak volgens opgelegde voorschriften. Bovendien hechten we ontzettend veel belang aan veiligheid en duurzaamheid. Een weldoordachte werkwijze die ons volgende certificaten opleverde:

Contact Professionele schoonmaak nodig? Contacteer ons!

Wil je meer weten over professionele schoonmaak? Over onze aanpak of de verschillende mogelijkheden? Neem gerust – en volledig vrijblijvend – contact op. Stel je vragen aan ons salesteam per e-mail of bel hen op. Ze geven je met veel plezier tekst en uitleg.