Sectoren Van retail en kantoorschoonmaak tot industrie en openbare gebouwen

Multi-sites, bedrijfsgebouwen, retail, administratieve en openbare gebouwen, onderwijs, cleanrooms, productiesites … Glowi Facilities laat élke werkplek schitteren. Net zo vaak als jij dat wil. Dat doen we onopvallend in aanwezigheid, maar opvallend in resultaat!

Computerscherm afstoffen in de lens kijkend landscape

Secteurs Kantoren

Burelen regelmatig poetsen zorgt inherent voor productieve medewerkers. Onze professionele schoonmakers gaan dan ook elke keer voor the extra mile. Naast een grondige kantoorschoonmaak – tijdens, voor of na de werkuren – gaan we op jouw vraag nog een stapje verder.

Zo kun je ook op Glowi Facilities rekenen voor het desinfecteren van contactoppervlakken, reinigen van tapijten of klaarzetten van vergaderzalen. En dankzij het werk van onze professionele ruitenwassers maak je buiten al een goede eerste indruk bij je klanten en leveranciers.

Schoonmaakster met schoonmaakmachine in de lens kijkend zoom portrait

Sector Industrie

Industrieel onderhoud en industriële schoonmaak vragen een aparte aanpak. Minutieus precisiewerk zelfs. Daarom zijn al onze schoonmakers en schoonmaaksters gecertifieerd, en hebben ze allemaal een jarenlange expertise opgebouwd. Onze industriële schoonmakers en schoonmaaksters zijn perfect op elkaar ingespeeld en werken volgens de regels van de kunst.

Bij Glowi Facilities werken we ook met professionele schrobmachines en probiotische schoonmaakmiddelen. We hebben overal al ervaring opgebouwd: van productiesite tot magazijn … Alles stof- en vetvrij houden, daar zetten we ons voor een volle 100% voor in: voor, tijdens of na de productie-uren.

Moppen wegkijkend landscpae

Sector Retail

Beleving is key in de retail. Vandaag meer dan ooit. En daar horen ook schone winkels en toonzalen bij. In functie van jouw kwaliteitseisen kiezen we telkens opnieuw voor de allerbeste materialen, van stofzuiger tot schrobmachine. Altijd ecologisch én energiezuinig.

Kies je voor glimmende ramen via onze ruitenwas? Dankzij onze glaswas via osmose ben je altijd verzekerd van een loepzuiver en streeploos eindresultaat. Zodat je etalage altijd aantrekkelijk oogt en nog meer klanten lokt!

Glazenwasser Glowi smile in schuim landscape

Sector Openbaar

Schoonmaak voor openbare gebouwen, zoals onderwijsinstellingen, (lucht)havens, openbaar vervoer en sportcentra hoort altijd netjes te zijn. Onze professionele schoonmakers en schoonmaaksters krijgen een degelijke opleiding via onze eigen Glowi Academy, hebben een jarenlange ervaring en kennen de kritieke punten. Ze weten waar ze extra aandacht aan moeten schenken.

Bovendien ligt de focus steeds weer op ecologie, en gebruiken we uitsluitend gezonde, biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Het resultaat? Een fris en kraaknet interieur op elk ogenblik.

Snelle en vlotte dienstverlening, goede communicatie en werken met duurzame middelen: zoals het hoort!

Bob De Decker Facilitair Coördinator Leerpunt

Ook op zoek naar een professionele langetermijnpartner voor je schoonmaak?

Ontdek onze diensten en neem contact op voor een vrijblijvende offerte! We reageren binnen 48 uur!

Vanaf 10 uur per week