Ruitenwas

Een gespecialiseerde glazenwasser voor de poets van je bedrijf inschakelen? Dat kan eenmalig of op regelmatige basis. Jij bepaalt zelf hoe vaak onze glazenwassers langskomen: maandelijks of om de 3, 6 of 12 maanden.

Ruitenwas op hoogte 

Ramen wassen op moeilijk bereikbare plaatsen? Onze ruitenwassers gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Ze reiken met een telescopische steel, ladder of hoogtewerker tot in de kleinste hoekjes. Uiteraard veilig en verantwoord. 

Een brede waaier aan diensten:

 • Algemene glaswas
 • Ramen wassen met de hand
 • Schoonmaken van kozijnen, kaders, omlijstingen, vensterbanken en rolluiken
 • Ramen reinigen met osmose (tot op 15 meter hoogte)
 • Glaswas op hoogte (met telescopische steel of hoogtewerker)

Extra diensten:

 • Gevelreiniging
 • Reiniging van zonnepanelen

Glasheldere resultaten, daar gaan we voor!

Glowi Facilities werkt uitsluitend samen met professionele glazenwassers, opgeleid via onze eigen Glowi Academy. Ze weten perfect wat ze doen. Deze medewerkers stellen hun expertise volledig ter beschikking aan je bedrijf: op vlak van producten, duurzame technieken én de meest efficiënte aanpak.

Professioneel tot in kleinste hoekjes

Het georganiseerde werk van onze glazenwassers leidt tot een optimale tijdsbesteding tijdens de poets van je bedrijf. En daarnaast tot een kwaliteitsvol eindresultaat. Een Team Manager volgt alles secuur op en stuurt de glazenwassers bij indien nodig

Glazenwasser op ladder portrait

Vier goede redenen om te kiezen voor Glowi Facilities

 1. De nieuwste technieken
  Een schoon en streepvrij resultaat. Dat garanderen we. Ons innovatieteam blijft intussen zoeken naar nóg duurzamere, extra kostenbesparende technieken en materialen. Zodat vuil geen enkele kans krijgt om zich op de ramen te hechten.  

 2. Ruitenwas via osmose: ecologisch en brandschoon 
  Ecologie zit in ons DNA. We kiezen onze producten, materialen en machines bewust. En nemen enkel genoegen met leveranciers die even duurzaam denken. Op jouw vraag gebruiken onze ramenwassers bijvoorbeeld osmose, vrij van zouten en onzuiverheden. Zo wassen we jouw ruiten op een milieuvriendelijke manier.  

 3. Snelle en persoonlijke opvolging
  Overtuigd om met onze ramenwassers in zee te gaan? Dan schieten wij meteen in actie. Je krijgt binnen Glowi Facilities een vast aanspreekpunt én een persoonlijke opvolging, waar en wanneer jij die nodig hebt. Nee, bij ons ben je géén nummer. 

 4. We gaan verder dan enkel ruitenwas
  Heb je naast ruitenwas of kantoorschoonmaak ook nood aan extra diensten, advies of consulting? Schakel ons gerust in! Glowi Facilities is als groot schoonmaakbedrijf heel wendbaar: elke klant geniet van ruitenwas op maat en – meer nog – valt nooit zonder ruitenwasser. 

We zijn heel blij dat we ons geen zorgen meer moeten maken over de puzzel van de schoonmaakplanning, de continue inzet en opvolging van de schoonmakers. Alles zit goed in elkaar en het schema wordt netjes opgevolgd.

Martine Beelen HR Officer Globachem

Op zoek naar ruitenwassers?

Glowi Facilities is actief in heel Vlaanderen. Van kantoren en industrie tot retail en openbare gebouwen. Maar ook in Wallonië helpen we je graag verder.

Vanaf 10 uur per week