Professionele schoonmaak

Anders en beter: het is van toepassing in de manier waarop we jou bijstaan. Een secure voorbereiding, een vlekkeloze opstart en heldere afspraken leiden tot tijdswinst en minder zorgen. Dát is onze manier van werken.

Snelle en persoonlijke opvolging

Dien je een aanvraag in voor onze professionele schoonmaak? Wij schieten meteen in actie. Je krijgt binnen Glowi Facilities een vast aanspreekpunt én een persoonlijke opvolging, waar en wanneer jij die nodig hebt. Je bent bij ons professioneel schoonmaakbedrijf geen nummer. 

Moppen wegkijkend landscpae
Afvegen kast onder tv in de lens kijkend landscape

Poetsbedrijf met de nodige expertise

Glowi Facilities werkt uitsluitend samen met professionele schoonmakers en schoonmaaksters, opgeleid via Poetsbureau Academy. Ze weten perfect wat ze doen. Deze medewerkers stellen hun expertise volledig ter beschikking aan je bedrijf: op het vlak van producten, duurzame technieken én de meest efficiënte aanpak.  

Professioneel tot in de kleinste hoekjes

Het georganiseerde werk van onze schoonmakers en schoonmaaksters leidt tot een optimale tijdsbesteding tijdens de poets van je bedrijf. En daarnaast tot een kwaliteitsvol eindresultaat. Een Team Manager volgt alles secuur op en stuurt de schoonmakers en schoonmaaksters bij indien nodig. 

Vijf redenen om te kiezen voor Glowi Facilities

 1. Focus op innovatieve en duurzame oplossingen 
  Dankzij ons innovatieteam zijn we altijd een stapje voor. Met onze mobiele app Glowi@, onze PROBIO-producten en de nieuwste technieken speelden we al een pioniersrol in de sector. Morgen zetten we in op virtual reality en internet of things-toepassingen. Als professionele poetsfirma gaan we altijd voor efficiëntiewinst en duurzame, kostenbesparende oplossingen.   

 2. Continuïteit gegarandeerd
  We gaan altijd voor duurzame langetermijnrelaties. Is er een Team Manager afwezig? Wij zorgen meteen voor back-up. Kan een schoonmaker door ziekte niet komen? Onze mobiele ploeg is al onderweg! 

 3. Duurzaam ondernemen
  Ecologie zit in ons DNA. We kiezen onze producten, materialen en machines heel bewust. En nemen enkel genoegen met leveranciers die even duurzaam denken.  

 4. We gaan verder dan professionele schoonmaak
  Professionele schoonmaak en ruitenwas zijn onze corebusiness. Nood aan extra diensten, advies of consulting? Schakel ons gerust in! Glowi Facilities is als groot schoonmaakbedrijf heel wendbaar: elke klant geniet van professionele schoonmaak op maat en – meer nog – valt nooit zonder schoonmakers.  

 5. We gaan voor kraaknet
  Klanten, bezoekers en medewerkers ontvangen in een schoon bedrijf, daar helpt Glowi Facilities je graag mee verder! Wij ontzorgen je kantoorschoonmaak via de schoonmaak van je ontvangstruimten, je cafetaria en keuken, je kantoorruimten en vergaderzalen, en vele andere bedrijfsdiensten.

Snelle en vlotte dienstverlening, goede communicatie en werken met duurzame middelen: zoals het hoort!

Bob De Decker klant Glowi Facilities

Op zoek naar een partner voor professionele schoonmaak?

Glowi Facilities is actief in verschillende sectoren in heel Vlaanderen. Van kantoren en industrie tot retail en openbare gebouwen.

Vanaf 10 uur per week