Tips

Glaswas: wat is dat?

Het bekende spreekwoord is waar: je krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Dat geldt niet alleen voor mensen, maar zeker ook voor jouw bedrijf.

11 apr. 2022

Share via Mail
Glazenwasser Glowi smile in schuim landscape

Dankzij een verzorgde gevel zorg je er alvast voor dat de eerste indruk van jouw bedrijf meteen geslaagd is. Hoe je dat het beste aanpakt? Met de hulp van Glowi Facilities natuurlijk! Onze ervaren glazenwassers laten jouw bedrijf schitteren als nooit tevoren!

Glaswas, wat is dat?

De term 'glaswas' soms ook wel 'ruitenwas' genoemd, zegt het eigenlijk zelf al, het wassen van glas. Maar natuurlijk is niet elk glas hetzelfde en bestaan er verschillende technieken gericht op de noden en wensen van jouw bedrijf.

Met de klassieke glaswas zorgen onze glazenwassers ervoor dat je glazen vanbinnen en vanbuiten schitteren. Hierdoor krijgt je bedrijf niet alleen een proper uiterlijk, maar je vensters zullen ook langer meegaan. Professionele glaswas maakt immers komaf met allerlei soorten bacteriën die zich kunnen nestelen in en rondom het raam, waardoor de lak en de verf van je raamkozijnen langer meegaan.

Zit je bedrijf in een gebouw met heel wat grote en hoge ramen? Dan is de osmoseglaswas de oplossing voor jou! Bij osmoseglaswas gebruiken onze glazenwassers mineraalvrij water, dat ze via een telescopische steel met een sproeier op een borstel tegen het glasoppervlak nevelen. Hierdoor kunnen onze glazenwassers tot op 15 meter hoogte en op moeilijk bereikbare plaatsen veilig glazen wassen, zonder dat daar ladders of stellingen aan te pas komen.

Een glaswas door Glowi Facilities?

Bij Glowi Facilities bieden we diverse glasdiensten aan.

 • Algemene glaswas: hierbij wassen onze professionele schoonmakers de ramen met de hand. Daarnaast maken we ook de kozijnen, kaders, omlijstingen, vensterbanken en rolluiken schoon. Dit doen we met behulp van osmosewater.
 • Speciale diensten:
  • Gevelreiniging: dankzij regen, sneeuw, vorst, etc. krijg je gevel het hard te verduren. Wij zorgen ervoor dat je geven weer de gewenste uitstraling en bescherming krijgt.
  • Reiniging van zonnepanelen
  • Ramen wassen op afroep

Waarom kiezen voor Glowi Facilities?

Nog niet helemaal overtuigd? Dan geven we je enkele redenen waarom Glowi Facilities de partner is voor ruitenwas.

 • Geen hoogtevrees: zijn er enkele ramen op moeilijk bereikbare plaatsen? Geen probleem! Onze professionele schoonmakers gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Met een telescopische steel, ladder of hoogtewerker maken ze het kleinste hoekje volledig proper. Uiteraard op een veilige en verantwoorde manier.
 • Snel, correct en flexibel: ben je overtuigd om met ons samen te werken? Dan gaan we meteen aan de slag! Je krijgt een vast aanspreekpunt. Zo verlies jij geen kostbare tijd.
 • Kennis van alle technieken: om steeds een schoon en streepvrij resultaat aan te bieden, blijven we voortdurend zoeken naar nog duurzamere, kostenbesparende technieken en materialen.
 • Duurzaam: ecologie zit in het hart van onze onderneming. Daarom kiezen we bewust onze producten, materialen en machines uit. Daarnaast gebruiken we, op jouw vraag, osmosewater. Zo wassen we jouw ramen op een milieuvriendelijke manier.

Contact

Wil jij graag een glazenwasser van Glowi Facilities inschakelen? Dat kan! We adviseren je graag hoe vaak wat het beste is voor jouw ramen: maandelijks, om de 3,6 of 12 maanden. Neem eenvoudig contact op via ons contactformulier!

We helpen je graag verder!