Algemeen

Aanwervingspremie voor schoonmakers en glazenwassers

Help jij mee onze Glowi-familie uit te breiden? Dan verdienen zowel jij als de door jou aangebrachte collega een leuke extra tot max. €1000 bruto!

22 dec. 2022

Share via Mail
GVG winnaars bongo 1 640 x 400 px

Bij Glowi zijn we op zoek naar heel wat extra werkkrachten. Via Glowi Jobs willen we alle werkzoekenden of personen die van werk willen veranderen helpen. Via een tijdelijk uitzendcontract kunnen we hen aan een nieuwe (vaste) job helpen.

Dit kan voor bijna alle soorten functies: gaande van magazijniers, kassiersters, verkopers, operatoren, fabrieksmedewerkers, schoonmakers, ramenwassers, administratief bedienden, tot boekhouders…

Kortom: iedereen die wil werken kan via Glowi Jobs aan de slag. Onze collega’s zorgen daar voor de perfecte match.

Maar er is meer. Om onze grote hoeveelheid klantaanvragen bij Het Poetsbureau – part of Glowi in te vullen en om vlot vervanging te voorzien voor onze bestaande klanten, zijn we ook op zoek naar heel wat extra huishoudhulpen.

En omdat jij als de beste weet hoe het is om voor Glowi te werken, hebben we jouw hulp nodig! Help jij mee onze Glowi-familie uit te breiden? Dan verdienen zowel jij als de door jou aangebrachte collega een leuke extra tot max. €1000 bruto!

Hoe kan je tot €1000 verdienen?

  • Luister eens bij je vrienden, familie of kennissen of ze op zoek zijn naar een (nieuwe) job.
  • Spoor hen aan om bij Glowi te solliciteren en hun gegevens achter te laten op de website van Glowi Jobs of Het Poetsbureau – part of Glowi.
  • Geen gepaste vacature gevonden, spontaan solliciteren kan ook. De ideale match, die vinden wij!
  • Zorg ervoor dat hij/zij jouw voornaam, naam en telefoonnummer (gsm) vermeldt bij de online sollicitatie, in zijn/haar sollicitatiemail of tijdens het sollicitatiegesprek op kantoor.
  • Wanneer de door jou aangebrachte sollicitant wordt aangenomen, verdienen jullie beiden een leuke extra tot max. €1000!

Tot wanneer loopt deze actie?

Aangebrachte sollicitanten moeten solliciteren tussen 1/9/2022 en uiterlijk 30/04/2023 en ten laatste in dienst zijn op 31/05/2023 om aanspraak te maken op de aanwervingspremie. Geen tijd te verliezen dus!

Leuk weetje: je mag zoveel sollicitanten aanbrengen als je wil!

Klik hier voor meer informatie over onze actie-voorwaarden en antwoorden op de meest gestelde vragen.

Vind je het antwoord op jouw vraag niet in onze FAQ? Neem contact op met je Teammanager. Hij/zij helpt je graag verder.