Kantoorschoonmaak

Klanten, bezoekers en medewerkers ontvangen in een schoon bedrijf, daar helpt Glowi Facilities je graag mee verder! Wij ontzorgen je met de schoonmaak van je ontvangstruimten, je cafetaria en keuken, je kantoorruimten en vergaderzalen, en vele andere bedrijfsdiensten.

Een greep uit onze diensten:

 • Dagelijks of periodiek onderhoud van kantoormeubilair en -apparatuur 
 • Behandeling en bescherming van vloeren 
 • Diepgaande schoonmaak van telefoons 
 • Onderhoud van sanitaire voorzieningen 

Snelle en persoonlijke opvolging

Dien je een aanvraag in voor de schoonmaak van kantoren? Wij schieten meteen in actie. Je bent bij ons geen nummer. Je krijgt binnen Glowi Facilities een vast aanspreekpunt én een persoonlijke opvolging, waar en wanneer jij die nodig hebt.  

Zelf kijk je mee in ons klantenportaal Glowi@. Daar zie je in één oogopslag alle taakkaarten, schoonmaakbestekken en andere schema’s, controle- en evaluatierapporten. Je kan er ook de voortgang van de werken mee opvolgen. Zo zie je maar, transparantie is key. 

Stofzuigen wegkijkend 3 landscape
Plint afvegen in de lens kijkend landscape

Kantoren schoonmaken: onze primaire focus

Glowi Facilities werkt uitsluitend samen met professionele schoonmakers en schoonmaaksters, opgeleid via onze eigen Glowi Academy. Ze weten perfect wat ze doen. Deze medewerkers stellen hun expertise volledig ter beschikking aan je bedrijf: op vlak van producten, duurzame technieken én de meest efficiënte aanpak.

Professioneel tot in kleinste hoekjes

Het georganiseerde werk van onze schoonmakers en schoonmaaksters leidt tot een optimale tijdsbesteding tijdens de poets van je bedrijf. En daarnaast tot een kwaliteitsvol eindresultaat. Een Team Manager volgt alles secuur op en stuurt de schoonmakers en schoonmaaksters bij indien nodig.

De meest milieuvriendelijke producten op de markt

Onze PROBIO-producten van Greenspeed zijn tot op vandaag de meest milieuvriendelijke op de markt. Ze zijn gemaakt op basis van natuurlijke micro-organismen (probiotische bacteriën). De productie van deze PROBIO-producten gebeurt op een ecologische en sociaal verantwoorde manier, met respect voor mens, dier en milieu.  

 Deze producten van Greenspeed nemen de reukhinder weg door slechte bacteriën te neutraliseren. Ze zijn bovendien biologisch afbreekbaar en hebben een minimale impact op het waterleven.  

Vijf redenen om te kiezen voor Glowi Facilities

 1. Focus op innovatieve en duurzame oplossingen 
  Dankzij ons innovatieteam zijn we altijd een stapje voor. Met onze mobiele app Glowi@, onze PROBIO-producten en de nieuwste technieken speelden we al een pioniersrol in de sector. Morgen zetten we in op virtual reality en internet of things-toepassingen. Als professionele poetsfirma gaan we altijd voor efficiëntiewinst en duurzame, kostenbesparende oplossingen. 

 2. Continuïteit gegarandeerd
  We gaan altijd voor duurzame langetermijnrelaties. Is er een Team Manager afwezig? Wij zorgen meteen voor back-up. Kan een schoonmaker door ziekte niet komen? Onze mobiele ploeg is al onderweg! 

 3. Duurzaam ondernemen
  Ecologie zit in ons DNA. We kiezen onze producten, materialen en machines heel bewust. En nemen enkel genoegen met leveranciers die even duurzaam denken.  

 4. We gaan verder dan professionele schoonmaak
  Professionele schoonmaak en ruitenwas zijn onze corebusiness. Nood aan extra diensten, advies of consulting? Schakel ons gerust in! Glowi Facilities is als groot schoonmaakbedrijf heel wendbaar: elke klant geniet van professionele schoonmaak op maat en – meer nog – valt nooit zonder schoonmakers.  

 5. We gaan voor kraaknet
  Klanten, bezoekers en medewerkers ontvangen in een schoon bedrijf, daar helpt Glowi Facilities je graag mee verder! Wij ontzorgen je kantoorschoonmaak via de schoonmaak van je ontvangstruimten, je cafetaria en keuken, je kantoorruimten en vergaderzalen, en vele andere bedrijfsdiensten.

Telkens dezelfde ploeg die er elke dag staat en die zelfstandig onze kantoren reinigt en onderhoudt. Dat is voor ons de reden waarom we voor Glowi Facilities kozen en waarom we nog steeds samenwerken.

Marco De Ridder CEO Drukkerij VD

Op zoek naar een duurzaam partnership voor je kantoorschoonmaak?

Glowi Facilities is actief in alle provincies van Vlaanderen: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost- en West-Vlaanderen. Maar ook in Wallonië helpen we je graag verder.

Vanaf 10 uur per week